Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Θρησκευτικοί Κανόνες και Ανθρώπινα Δικαιώματα


Ο κώδικας των μουσουλμάνων λέει ότι μπορούν να παντρεύονται πολλές γυναίκες. Ο προφήτης τους είπε κάτι μια συγκεκριμένη στιγμή. Εκείνη την εποχή ο μόνος τρόπος να ζήσουν οι γυναίκες ήταν μέσω αντρών. Εξ αιτίας των πολέμων οι γυναίκες ήταν πολύ περισσότερες από τους άντρες. Αν, λοιπόν, ο κάθε άντρας παντρευόταν μια γυναίκα οι υπόλοιπες τι θα έκαναν; Πως θα ζούσαν;

Έτσι αποφασίστηκε το μεγάλο γεγονός. Ο άντρας με την ευχή… των θεών δικαιούται να κοιμάται με πολλές γυναίκες. Για να διασφαλιστεί μάλιστα το γεγονός, σε πολλές χώρες φρόντιζαν να αφαιρούν την κλειτορίδα των γυναικών, πράγμα που θα τις έκανε να μη βιώνουν ικανοποίηση μέσα από το σεξ. Με αυτό τον τρόπο κάθονταν ήσυχες μέσα στα σπίτια και τα χαρέμια τους. Αυτοί που μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι χιλιάδες γυναίκες ακόμα και σήμερα κατακρεουργούνται και ευνουχίζονται, δήθεν για χάρη κάποιου θεϊκού νόμου.




Ο άνδρας λόγω της φύσης του, δεν μπορεί να έχει τους οργασμούς της γυναίκας. Τουλάχιστον αριθμητικά. Περιορίζοντας με αυτό τον βίαιο τρόπο το δικαίωμα στην ευχαρίστηση για τη γυναίκα, διασφαλίζεις ένα κοινωνικό σύστημα. Αν η γυναίκα αφεθεί στη φύση της, μπορεί να διεκδικήσει περισσότερους εραστές και αυτό δεν θα το επιτρέψουν.

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτό το έγκλημα γίνεται δήθεν για χάρη κάποιου Θεού δικής τους έμπνευσης. Μπορεί η ισορροπία μεταξύ ανδρών και γυναικών να αποκαταστάθηκε αλλά οι κανόνες που θέσπισε ο Μωάμεθ πριν 1500 χρόνια δυστυχώς ισχύουν ακόμη και σήμερα. Τώρα αν οι κανόνες αυτοί δεν αρέσουν σε κάποιες μουσουλμάνες, ένα καλό χέρι ξύλο θα τις συνετίσει. Προσέξτε όμως μπορείτε να δείρετε όσο θέλετε, σύμφωνα με το Κοράνι, τη γυναίκα σας, αρκεί να ακολουθήσετε λίγους απλούς θρησκευτικούς κανόνες. Δεν με πιστεύετε; Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε.



Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

1 σχόλιο:

Margo είπε...

Συγκλονιστικό και δυστυχώς αληθινό:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...