Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η πιο άθλια μοίρα




Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί αθλιότερη μοίρα

από το να έχει για εργασία του

το άγριο και αλύπητο ξυλοκόπημα ανθρώπων αδιακρίτως

γυναικών, μανάδων, ηλικιωμένων, μαθητών

και ενίοτε από υπερβάλλοντα ζήλο

(αν το να δέρνεις έχει γίνει δεύτερη φύση σου

ή έτσι απλώς

για να μη χάσεις τη φόρμα σου)

ακόμη και των δύστυχων, ανυποψίαστων τετράποδων,

για να στηρίξει ένα φασιστικό καθεστώς

που ξεπουλάει την πατρίδα του ;



Δυστυχισμένε Ματατζή αληθινά

θλίβομαι για την κατάντια σου











Ο παραπάνω "κύριος" εξαιρείται

καθώς με θρησκευτική ευλάβεια «ευλογεί» τους διαδηλωτές

(άμα έχεις μέσα σου το θεό δεν μπορείς να τον κρύψεις)





Διαβάστε στον συνοδοιπόρο τρελό

το αρχίδιον και ο λουκάνικος





Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

2 σχόλια:

IANIS (Giannis Doganis) είπε...

“Ένα εξουσιαστικά μεταλλαγμένο ζόμπι, που η ύπαρξή του εξαντλείται στα χέρια, τα πόδια, το περίστροφο, το κλομπ, κάποια γεννητικά όργανα (ανύπαρκτης ή αμφίβολης λειτουργικότητας) και έναν απλαστικό εγκέφαλο (ο οποίος διευκολύνει αφάνταστα την επιτέλεση του θεάρεστου λειτουργήματος του βασανιστή).

• Μια διεστραμμένη ψυχοπαθητική προσωπικότητα, ένα φρανκενσταϊνικό μείγμα Παπαχρόνη, Ντάλτον, Νταβέλη και κουτσαβάκη, που προγραμματίζεται εξουσιαστικά για να εκδηλώνει μια ανεξέλεγκτη καταστρεπτική επιθετικότητα και να δηλώνει ξεδιάντροπα με χίλιους τρόπους ότι (αυτό, το διανοητικά υπολειπόμενο ζόμπι) είναι το ευνοούμενο εκτελεστικό όργανο της εξουσίας και έχει εξοπλιστεί με το αποκλειστικό δικαίωμα «να γαμάει και να δέρνει», και αντιστρόφως.

• Ένα αποκρουστικό ανθρωποειδές (που η εμφάνισή του και μόνο, θίγει την αισθητική και προσβάλλει την αξιοπρέπεια κάθε πολιτισμένου ανθρώπου), το οποίο, με την αλαζονεία, τις κουτσαβάκικες κινήσεις, το ηλίθιο βλέμμα και τον πρωτόγονο λόγο του, εκτοξεύει εναντίον της κοινωνίας την αφόρητη χυδαιότητα, το απύθμενο κενό, την τρομακτική βαρβαρότητα και το καταχθόνιο ψυχοδιανοητικό του σύμπαν”.

Kλεάνθης Γρίβας , ψυχίατρος

delta είπε...

Δύσκολα να διαβάσεις φρικιαστικότερη περιγραφή αδελφέ Γιάννη. Διεστραμμένη ψυχοπαθητική προσωπικότητα, εξουσιαστικά μεταλλαγμένο ζόμπι, αποκρουστικό ανθρωποειδές… Απαιτείται φαίνεται ο συνδυασμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών για να μπορέσεις να πετάξεις καπνογόνα στο υπόγειο του μετρό, σε αρρώστους και παιδάκια, για να κατεβάσεις με δύναμη το κλομπ και να ανοίξεις το κεφάλι του ηλικιωμένου που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου και σε τελική ανάλυση και για τα δικά σου δικαιώματα διαμαρτύρεται και έπειτα να καταφέρεις να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ.

Αν κυλάει ακόμη έστω και μια στάλα αληθινής ζωής στο αίμα σας, θα έπρεπε ή να αρνηθείτε να εκτελέσετε τις εντολές σας, ή να παραιτηθείτε ή να αυτοκτονήσετε για να γλιτώσετε εσείς απ’ τη μιζέρια σας και η κοινωνία απ’ τις αθλιότητές σας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...