Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ




«Με στηρίζει η Αγάπη του Θεού» ( ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ, Μάθημα 50)
Η Αγάπη του Θεού είναι ο Θεός ο Ίδιος.
Όταν λέω ο Ίδιος, είναι μόνο για διευκόλυνση της ροής του λόγου ∙ δεν αποδίδω αρσενικό φύλο στον Θεό διότι ο Θεός δεν είναι ούτε «αρσενικός» ούτε «θηλυκός», όπως κι εσύ είσαι «αρσενικός» ή «θηλυκός» μόνο στην φαντασία σου, ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι τίποτα από τα δύο.
Όταν ο Θεός σου δίνει αγάπη, σου δίνει αυτό που ΕΙΝΑΙ ο Ίδιος. Σου δίνει τον Εαυτό Του.
Όταν λαμβάνεις αυτή την αγάπη, όταν λαμβάνεις τον Ίδιο τον Θεό, γίνεσαι Θεός.
Επέτρεψε στον εαυτό σου, αν μπορείς, να το νιώσει αυτό μέχρι τον πυρήνα της ύπαρξής σου. Άφησε αυτή την σκέψη να σε διαπεράσει και να φτάσει πέρα από τις δικές σου σκέψεις, και πέρα από τις λέξεις.
Ο Θεός σε αγαπά. Ο Θεός σου δίνει την Αγάπη Του, σου δίνει τον Εαυτό Του, και ΓΙΝΕΣΑΙ Θεός.
Γι αυτό σε στηρίζει η Αγάπη του Θεού.
Και εφόσον είσαι στ’ αλήθεια Θεός, που πραγματικά είσαι αφού είσαι ο Υιός Του, τότε φυσικά και είσαι προστατευμένος, αιώνιος, απρόσβλητος.
Βρίσκεσαι σε κατάσταση διαρκούς λήψης της Αγάπης του Θεού, που είναι ο Θεός ο Ίδιος.
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
Ως Υιός του Θεού, έχεις όλη την δύναμη της δημιουργίας μέσα σου,
ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
Έχεις πραγματικά όλη την δύναμη του σύμπαντος, αλλά είναι ένα πράγμα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Δεν έχεις την ελευθερία ούτε την δύναμη να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από την Αγάπη του Θεού, που είναι ο Θεός ο Ίδιος.
Ως Υιός του Θεού έχεις την δύναμη να φαντάζεσαι ή να ονειρεύεσαι ό,τι επιθυμείς.
Στ’ αλήθεια, αυτό είναι η ζωή σου εδώ.
Αυτός ο κόσμος, αυτή η γη, αντιπροσωπεύουν τις φαντασίες σου. Ο Θεός σου έχει δώσει ελευθερία. Ελευθερία ακόμα και να ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ τον εαυτό σου διαχωρισμένο από Αυτόν, όπως και το έκανες.
Ακόμα και να ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ τον εαυτό σου διαχωρισμένο από τους άλλους, όπως και το έκανες.
Αυτές οι φαντασιώσεις είναι η ουσία αυτού του κόσμου. Γι αυτό αυτός ο κόσμος είναι ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.
Ναι, είσαι ελεύθερος να φαντάζεσαι ότι είναι διαχωρισμένος, απομονωμένος, χωρίς αγάπη, άρρωστος, φτωχός και άσχημος. Είσαι ελεύθερος να φαντάζεσαι ότι είσαι θυμωμένος, δυστυχισμένος, ακόμα και ότι πεθαίνεις. Είσαι ελεύθερος να τα φαντάζεσαι όλα αυτά και να πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις το γεγονός ότι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μην τρέφεις αυταπάτες! Δεν έχεις την δύναμη να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τον Θεό, είτε σου αρέσει είτε όχι!
Η Αγάπη του Θεού βρίσκεται μέσα σου, σε στηρίζει, όλη την ώρα. Το Φως του Θεού με το οποίο θα δεις την αλήθεια βρίσκεται πάντα εκεί – μέσα σου. Οι αιώνιες Σκέψεις του Θεού είναι πάντα εκεί. Ο νους σου δεν έχει αφήσει την Πηγή του.

1 σχόλιο:

delta είπε...

Καλημέρα Χριστίνα

Ο ήλιος βέβαια φωτίζει ολόκληρη την πλάση αλλά πολλές φορές τα σύννεφα του νου μας είναι τόσο πυκνά που τον κρύβουν και μας στερούν τις θερμογόνες ακτίνες του.

Καλή εβδομάδα να έχεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...