Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Η μαγεία της συνεργασίας !

Είναι απίστευτο τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος.

Αν και μ' αυτή την οικονομική κρίση που μας δέρνει πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη.

Είναι αυτό που λέμε μας βάλανε τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι.

Ευχαριστώ τον φίλο και συνεργάτη Apprentice για το υπέροχο αυτό video

5 σχόλια:

platonas είπε...

Α-πίστευτο !!!

Πενία τέχνας κατεργάζεται

Apprentice-BJ είπε...

καλημέρα σε όλους,

Ναί όντως πενία τέχνες κατεργάζεται και σκέφτομαι ότι πιθανόν να κατεργάζεται την μεγίστη εξ' αυτών τέχνη, Την λεγόμενη και Βασιλική.
Η κατεργασία είναι επίπονος και γι' αυτό μοχθούμε όλοι. Η συντονισμένη κατεργασία όμως είναι ακόμα πιο δύσκολη και όταν επιτευχθεί ο παραγόμενος ρυθμός "σπέρνει" στους μετέχοντες και μή, ρινίσματα αρμονίας και αγαλλίασης.

…Απλά λόγια από ανθρώπους πού πέρασαν έβαλαν το λιθαράκι τους και έφυγαν....
"Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ακούς μια κιθάρα να παίζει...εκτός αν ακους δυο" (Antres Segovia)
Μεροληπτική πιθανόν, καθώς ο εμπνευστής των παραπάνω γραμμών ήταν κιθαριστής, ίσως ο μεγαλύτερος όλων και αυτός που εμπλούτισε το ρεπερτόριο της κιθάρας βάζοντάς την επάξια, στα λεγόμενα κλασικά σαλόνια. ΄
Αυτό που δεν νομίζω ότι μπορούσε να φανταστεί, είναι ότι το παραγόμενο άκουσμα των δυο, μπορεί τελικά να παραχθεί από μία μόνο κιθάρα.

Σε ότι έχει σχέση με εμένα, σήμερα εξαιτίας του δασκάλου, μέσα στην πενία ένιωσα την αγαλλίαση,
35 δευτερόλεπτα και ένα κουμπί…
Θέλετε να το πείτε προς στιγμήν, πείτε το και έτσι Για μένα πάντως ήταν μια μεγάλη όχι σε μέγεθος, αλλά σε διάρκεια στιγμή. Η αγάπη όταν δίνεται απλόχερα και από βάθους καρδιάς ηρεμεί τον δότη και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αγαλλιάζει τον λήπτη.

Συν αυτώ, ευχαριστώ όλα τα γράμματα και ονόματα,
A_BJ

delta είπε...

Η αγάπη φίλε Apprentice είναι η μόνη δύναμη η οποία μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα σύνορα της εγωιστικής χωριστικότητας των φαινομένων και να αντιληφθούμε ότι σε ένα βαθύτερο επίπεδο όλοι είμαστε όμοιοι - συνοδοιπόροι με κοινή αφετηρία και κοινό προορισμό -. Αυτή την αγάπη την βιώνουμε σε κάθε συμμετοχή σου στο χώρο αυτό. Εύχομαι να γράφεις συχνότερα ...

LAMDA είπε...

Η συνεργασία και ομαδικότητα κάνει θαύματα. Ένα από τα σημαντικότερα είναι ο ίδιος μας οργανισμός. Το κάθε όργανο συνεργάζετε άψογα και καθόλου ανταγωνιστικά με τα υπόλοιπα και έχουμε μία υγειή ζωή (π.χ συκώτι, πάγκρεας, χολή, στομάχι, έντερο κ.ο.κ.) και από την άλλη όταν κάποιο πάθει κάτι καταρρέουν σιγά σιγά όλα. Ότι συμβαίνει στον μικρόκοσμο συμβαίνει και στον μακρόκοσμο, όπως τα πάνω έτσι και τα κάτω λέει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Άρα η δύο αυτές έννοιας της συνεργασίας και της ομαδικότητας έχουν συμπαντική σημασία γιατί έτσι υπάρχει η ΑΡΜΟΝΙΑ!

Χριστίνα είπε...

Πραγματικά, καταπληκτικό...και θα συμφωνήσω με τον LAMDA.. για το θαύμα του ανθρώπινου οργανισμού, αυτού του μικρόκοσμου, που μπορεί να μας δώσει μαθήματα ζωής..
Μόλις εμπνεύστηκα το επόμενο θέμα που θ' αναρτήσω..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...