Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Εγχειρίδιο Επιβίωσης, Εξέλιξης και Ευτυχίας στη Σημερινή Κρίση.

-->







Το βιβλίο αυτό είναι ένα πρώτο αποτέλεσμα μιας συνεργασίας Πνευματικών Ομάδων που συμμετέχουν σε μια Ενωτική Πρωτοβουλία για τη αντιμετώπιση της Κρίσης και την Δημιουργία μιας Κοινωνίας Ενότητας. Η πρωτοβουλία αυτή, ανοιχτή σε όποιον και όποιους ανθρώπους ή ομάδες ή κινήματα επιθυμούν να συμμετέχουν, έχει στόχο τη συν-δημιουργία ενός νέου λειτουργικότερου μοντέλου ζωής, στην θέση του σημερινού, ενός μοντέλου που να συντελεί στην διατήρηση και την ανύψωση της ζωής.

Η δράση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας περιλαμβάνει δημιουργία και συζήτηση ιδεών αλλαγής και δημιουργίας αλλά και συνδυασμένη δράση μέσω ομάδων εργασίας για την ανάδειξη και προώθηση λειτουργικότερων συμπεριφορών και στάσεων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής.

Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε άρθρα, ιδέες αλλά και πρακτικά εργαλεία, φωτεινά παραδείγματα και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς μπορούμε όχι απλά να επιβιώσουμε στη σημερινή κρίση, αλλά να εξελιχθούμε μέσα από αυτή σε μια κοινωνία Ενότητας, Χαράς, Δημιουργίας, Ειρήνης και Ευημερίας.




Θα βρειτε το βιβλιο σε αρχειο pdf,  στο πιο κατω λινκ:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...