Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η επιστήμη της δύναμης της προσευχής με συναίσθημα


Βοηθήστε τον εαυτό σας, την οικογένεια και όλη την κοινωνία με την δύναμη της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

Ο επιστήμονας Michel Braden έχει δημιουργήσει ένα ντοκυμαντέρ με εντυπωσιακές πληροφορίες και παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι οι σκέψεις, οι επιθυμίες και τα συναισθήματα μας έχουν άμεση επίδραση στο υλικό κόσμο που ζούμε. Δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την φύση του κόσμου που ζούμε, με τη συνειδητή χρήση του νου μας και τον οραματισμό της επιθυμητής για μας πραγματικότητας, οταν ο οραματισμός γίνεται με θετικό συναίσθημα. Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες αυτές σε 7 μέρη στο YouTube με Ελληνικούς υπότιτλους

























Να είστε πάντα καλά

1 σχόλιο:

delta είπε...

Κάθε στιγμή έχουμε ένα συναίσθημα και λόγω αυτού του συναισθήματος επικοινωνούμε με τον κόσμο γύρω μας. Έτσι αντί να βλέπουμε την προσευχή σαν κάτι που κάνουμε «πότε-πότε», όταν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο και μετά σταματάμε και απομακρυνόμαστε, ίσως μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την προσευχή ως τον τρόπο που νιώθουμε στη ζωή μας, και αφού νιώθουμε πάντα, κάθε στιγμή της ζωής μας, η ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !

Ο κόσμος γύρω μας δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια αντανάκλαση του ό,τι έχουμε γίνει εσωτερικά. Πρέπει λοιπόν να γίνουμε αυτά που θέλουμε να μας συμβούν στη ζωή. Πρέπει να γίνουμε η Ειρήνη, η θεραπεία, η συμπόνια, η φροντίδα, η ΑΓΑΠΗ που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας.

Ένα εκπληκτικό ντοκυμαντέρ που αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε μία ώρα για να το δείτε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...