Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ευτυχισμένο το νεο 'Ετος ! ! !







Η έλευση του Νέου Έτους ας γίνει εφαλτήριο για ενδελεχή και άοκνη εσωτερική αναζήτηση!

Το κάρπισμα του εσώτερου μας κήπου θα καθρεπτίζεται απότοκα στον κήπο της οικουμένης!


2 0 0 9  -  2 0 1 4
5 Χρόνια ΞΑΝΘΗ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ ! ! !

2 σχόλια:

delta είπε...

Πρώτιστη ανάγκη πλέον στην εποχή των ταραχών, στην εποχή που όλα μοιάζουν να καταρρέουν γύρω μας, η επίτευξη της εσωτερικής γαλήνης. Χωρίς έναν γαλήνιο νου δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ουσιαστική υγεία σώματος και πνεύματος. Χωρίς εσωτερική γαλήνη δεν είναι δυνατή η ανάδυση της μοναδικής ενέργειας που μπορεί να αναγεννήσει τη ζωή μας, της αγάπης που δεν έχει αντίθετο. Και χωρίς να βιώσουμε αυτή την αγάπη, όσες προσπάθειες και να κάνουμε, όσους δασκάλους και να ακολουθήσουμε, όσους ψυχολόγους και να συμβουλευτούμε, τα προβλήματα μας ποτέ δε θα τελειώσουν.

Για να μπορέσουμε να καλοδεχτούμε αυτή την αγάπη στη ζωή μας θα χρειαστεί να αποκόψουμε οτιδήποτε μας ταράσσει εσωτερικά. Για να το αποκόψουμε βέβαια θα πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσουμε. Εγρήγορση λοιπόν, αυτοπαρατήρηση, αυτοπειθαρχία και προσήλωση στην επίτευξη του στόχου μας.

Ας είναι το 2014 μια πιο συνειδητή, μια πιο δημιουργική χρονιά για το «Ξάνθη Φιλοσοφείν», για τους συντάκτες του, για τους αναγνώστες του…

Ας γίνει !

Margo είπε...

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!

Δημήτρη μου εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου και να φανούμε πιο αποτελεσματικοί δουλεύοντας ακούραστα για ένα καλύτερο εαυτό και έναν καλύτερο κόσμο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...