Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ευεργετικές δηλώσεις



Είμαι ένα τέλειο κομμάτι της Συμπαντικής Ενέργειας και Ευφυΐας, ένα τέλειο παιδί του Θεού. Τίποτε δεν μπορεί να με βλάψει ή να με καταστρέψει με κανένα τρόπο.

Είμαι μοναδικός, έχω τον δικό μου δρόμο, που βοηθά στην εξέλιξη την δική μου και του όλου.

Όλα τα πράγματα που έχουν υπάρξει στην ζωή μου, άνθρωποι και σχέσεις, καταστάσεις ευχάριστες και δυσάρεστες, με έχουν οδηγήσει στη σημερινή μου κατάσταση επίγνωσης. Μαθαίνω να αποδέχομαι τη Σοφία που υπάρχει στο ξετύλιγμα της ζωής μου και να την εμπιστεύομαι.

Αγαπώ και αποδέχομαι τον εαυτό μου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που παράγουν οι δράσεις μου και από το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα.

Συγχωρώ τώρα τον εαυτό μου για όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που μπλοκάρισαν την επιτυχία μου στο παρελθόν, και τις αφήνω να διαλυθούν.

Ολόκληρο το Σύμπαν με αγαπά, με υπηρετεί, με τρέφει και θέλει να κερδίζω. Η αγάπη και η σοφία διαλύουν κάθε εμπόδιο μπροστά από την, από τον Θεό προορισμένη, επιτυχία μου.

Ακούω την εσωτερική φωνή μου. Ζητώ και λαμβάνω. Διώχνω μακριά κάθε σκέψη ή συναίσθημα που λέει ότι το καλό μου μπορεί να κρατηθεί μακριά μου.

Διαλέγω να ζω με εμπιστοσύνη.



Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

3 σχόλια:

palalos είπε...

ΕΚπληκτικές σκέψεις..εξαιρετικές δηλώσεις!!!!η αρχη , λενε, ειναι το μισο απο τα παντα!!!με τετοιο ξεκινημα, η συνεχεια μονο καλη μπορει να ειναι............

Ελένη Του είπε...

Σκέτη Ευεργεσία οι Δηλώσεις σου Δημήτρη.Σπορά που θα αποδώσει σίγουρα,αφού το σύμπαν απαντά: και ούτω γένοιτο!! Ας μένουμε σταθερά ,ακλόνητα στο ακίνητο σημείο μέσα μας ώστε να βγαίνουν προς τα έξω τέτοιες δηλώσεις.

Margo είπε...

"Διαλέγω να ζω με εμπιστοσύνη".. ένα πολύ καλό μάντρα για κάθε μέρα κάθε δύσκολη στιγμή..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...