Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλάζοντας τον εαυτό


Όταν αλλάζετε τη στάση σας, αλλάζετε συγχρόνως την προσωπική και συλλογική ζωή σας. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν την ανάγκη, η κατεύθυνση της παγκόσμιας προσοχής να επικεντρωθεί στην εντιμότητα και την ακεραιότητα, όπου η ειρήνη και ο σεβασμός τιμώνται και η φροντίδα για τη Γη και όλα τα πλάσματα της είναι πρωταρχική υπόθεση.


Δεδομένου ότι η δόνηση της συνειδητότητας των λαών διευρύνεται και ωριμάζει, θα γίνει εφικτή μια μεγαλύτερη ώθηση και επικέντρωση. Η γη νιώθει αυτές τις αλλαγές. Η ανυψωμένη επίγνωση της συλλογικής συνειδητότητας ενεργοποιεί τη Γη να ξεκλειδώσει και να απελευθερώσει περισσότερα από αυτά που είναι αποθηκευμένα μέσα της, απ’ ό,τι σε όλη την ιστορία του χρόνου.



Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται για να αποκτήσει περισσότερη συνειδητή επίγνωση του πώς πρέπει να χρησιμοποιεί τη δύναμη της σκέψης. Γεννιέστε με ένα πλήθος δυνατοτήτων, αλλά καλλιεργείτε πεποιθήσεις σας που σας κάνουν να επιμένετε ότι είστε ανίκανοι! Ως εκ τούτου, αυτές οι ικανότητες μπλοκάρονται ή εξαλείφονται από τις νευρικές οδούς σε νεαρή ηλικία.



Το κλειδί για την επίλυση της μεγάλης πλανητικής κρίσης που αντιμετωπίζετε έγκειται στην αναγνώριση ότι η ανθρωπότητα έχει αναπτύξει ουσιαστικά ένα συλλογικό φόβο για τη δύναμη να δημιουργεί. Οι καιροί απαιτούν να γνωρίσετε το μυαλό σας και τις πεποιθήσεις σας και να γίνετε εξαιρετικοί δημιουργοί της πραγματικότητάς σας.


Υπάρχει πάντα ένα πλήθος ευνοϊκών πιθανοτήτων από το οποίο να επιλέξετε. Έχετε υπ ' όψιν σας αυτό το δυναμικό και μην απασχολείτε τον εαυτό σας με ανησυχίες. Η ανησυχία είναι πάντα υπέρτατη σπατάλη ενέργειας. Δημιουργεί μια ενοχλητική δόνηση στο ενεργειακό σας πεδίο και σας αποστραγγίζει την ενέργεια.


Πρέπει να ασχοληθείτε με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι θα επιλέξετε για να ανησυχήσετε. Ελευθερωθείτε από την ανάγκη να είστε υπεύθυνοι ή να έχετε τον έλεγχο των πάντων. Αντικαταστήστε την ανησυχία σας με μια δήλωση που να επιβεβαιώνει την επιλογή σας για ασφάλεια, άνεση και ειρήνη του νου.


Oμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
www.otan.gr




Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ...
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑ, ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΛΙ...
ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ...
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ;

delta είπε...

Πολλές φορές με ένα χαμόγελο, άλλες πάλι με δάκρυα στα μάτια. Ένα ευχαριστώ στην Ύπαρξη είναι αρκετό. Αλλά νομίζω πως την ευγνομωσύνη σου την έχεις ήδη εκφράσει φίλε μου. Και μόνο η επίγνωση ότι σε βρίσκει ο δρόμος όταν τον χάνεις αρκεί !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...