Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Η δύναμη της συνεργασίας ...

4 σχόλια:

LAMDA είπε...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ και καινοτομικό! Επιβεβαίωσες φίλε DELTA το μία εικόνα χίλιες λέξεις.

Ιδιαίτερα διδακτικο με αφορμή και την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου!

delta είπε...

Η πρώτη λέξη που ήρθε στο μυαλό μου μόλις είδα το video φίλε ΛΑΜΔΑ ήταν ομοιοκραδασμός.
Όταν δούμε δύο, τρεις ή περισσότερους ανθρώπους να συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά και με ανιδιοτέλεια για κάποιο καλό σκοπό, τότε θα πρέπει να συμπεραίνουμε ότι αυτοί ομοιοκραδαίνονται σε κάποιο σημαντικό βαθμό. Ο ομοιοκραδασμός είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο ελάχιστα έχει τονιστεί μέχρι στιγμής από τις εσωτερικές σχολές του κόσμου σαν απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαδική εργασία. Ακόμη και όταν κάποιος είναι προχωρημένος μαθητής στις τάξεις του εσωτερισμού και συνεπώς έχει δομήσει χαρακτήρα, ακόμη και τότε ο ομοιοκραδασμός κρίνεται απαραίτητος, προκειμένου ο μαθητής να συνεργαστεί αρμονικά με άλλους συμμαθητές του.
Έχεις δίκιο, συγκυριακά ταιριάζει απόλυτα με την επέτειο της 25 Μαρτίου. Σκεφτείτε ότι το ’21 ένα ολόκληρο Έθνος παλλόταν από τον ενθουσιασμό της ελευθερίας στις ίδιες δονήσεις …

K είπε...

Οσο το σκεφτομαι, απο ομοιοκραδασμους,μαλλον πιο πολλα ειναι τα κακα που επαθε ο πλανητης απο τους ανθρωπους, παρα τα καλα!

delta είπε...

Είναι τελικά όπως βλέπει το ποτήρι , μισοάδειο ή μισογεμάτο, όπως είπε ο Lamda, κι εσύ μάλλον δεν έχεις καλή ψυχολογία τώρα τελευταία. Από ότι φαντάζομαι πρέπει να συνδύασες το απολαυστικό αυτό βιντεάκι με στρατιωτική παρέλαση !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...