Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η ζωτική δύναμη που θεραπεύει



Ανέφερα ήδη την ύπαρξη δύο ξεχωριστών τομέων, του φωτεινού και του υλικού. Υπάρχει μια λεπτή σύνδεση ανάμεσά τους, ένα στενό κανάλι, που διοχετεύει ένα μικρό ποσοστό ενέργειας στον κόσμο της ύλης που είναι μηχανικός. Η ηλεκτρική ροή είναι ζωτική δύναμη, είναι εκείνο που δίνει σφρίγος, νεότητα, δροσιά, ζωτικότητα, στο φυσικό σώμα. Στην αντίθετη περίπτωση, το σώμα εκτροχιάζεται και πεθαίνει γιατί φθείρεται χωρίς “λάδωμα”. Το σταμάτημα της ηλεκτρικής ενέργειας είναι η αιτία της εκδήλωσης της αρρώστιας που δεν μπορεί να σταματήσει με μηχανικά μέσα., δηλ. με φάρμακα. Η μόνη θεραπεία, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι το άνοιγμα του καναλιού και η ελεύθερη ροή της ενέργειας, που έτσι ζωογονεί και θεραπεύει τον άρρωστο και φθαρμένο μηχανισμό. Μια “σταγόνα” φωτεινής ενέργειας μπορεί να επισκευάσει μεγάλο αριθμό κατεστραμμένων κυττάρων. Αυτό λέγεται θαύμα”.

Οι γιατροί! Μα την αλήθεια! Κρίνουν από την κατάσταση του φυσικού οργανισμού και λένε ότι ο οργανισμός είναι κατεστραμμένος και ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Ο ασθενής θα πεθάνει, με μαθηματική ακρίβεια, σε είκοσι μέρες. Καθώς άκουγα ήσυχα αυτό τον χρησμό, κατάλαβα αδιόρατα ότι η ιατρική ήταν μισότυφλη, ανώριμη. Το μόνο που έβλεπε και μελετούσε ήταν το σώμα, τα όργανά του, οι λειτουργίες του και η σχέση ανάμεσα σ’ αυτά. Αλλά δεν ήξερε τίποτα για την πραγματική πηγή της υγείας, της ζωτικότητας και της θεραπείας και σχεδόν τίποτα για την λεπτή εξάρτηση του φυσικού οργανισμού απ’ αυτόν τον άλλο, φωτεινό οργανισμό μέσα στον άνθρωπο. 




Είμαι βέβαιη ότι το σώμα μου θα έπρεπε να είχε κανονικά ένα σωρό αρρώστιες αν έμενε χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, αλλά επειδή η εισροή του φωτός είναι ισχυρή και συνεχής, αναχαιτίζει τη σωματική ασθένεια. Αν, για κάποιο λόγο, έχανα την επαφή μου με την φωτεινή πηγή, αμέσως ο οργανισμός μου θα φανέρωνε όλα τα σπέρματα της αρρώστιας που το φως τώρα τα αναχαιτίζει. Είναι σαν το θάνατο και την αποσύνθεση. Όσο το σώμα είναι ζωντανό, πουθενά δε φαίνονται τα σκουλήκια της σήψης. Αλλά μόλις η ζωή αφήσει το σώμα, αμέσως εμφανίζονται. Υπάρχει ζωή μέσα στη ζωή. Η πηγή του φωτός είναι ζωή για τον οργανισμό και αν η σύνδεση σπάσει, το σώμα πεθαίνει ουσιαστικά, μολονότι εξακολουθεί να ζει και να λειτουργεί μηχανικά. Όλα εκτροχιάζονται προσπαθώντας να πληρώσουν το κενό που αφήνει το αποτράβηγμα του Φωτός, που οι γιατροί το ονομάζουν “αντίσταση”. Τότε, υπάρχει μόνο σωματική ζωή, δηλ. η κίνηση της σωματικής μηχανής και όταν κι αυτή σταματήσει, επέρχεται ο φυσικός θάνατος και αρχίζει η αποσύνθεση που είναι ένα κατώτερο είδος ζωής. Όταν το φως βρίσκεται εμποδισμένο, η αποσύνθεση του οργανισμού εκφράζεται με την αρρώστια και με την γενική παρακμή. Δεν αρκεί να ξέρει ο γιατρός τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά επίσης και τον φωτεινό οργανισμό για να είναι πραγματικός θεραπευτής. Αυτό σημαίνει εξερεύνηση του φωτεινού εδάφους και της σύνδεσής του με τον υλικό, ορατό, πυκνό κόσμο. Πόσο τυφλός είναι κανείς όταν δε ζει στο βασίλειο του Φωτός! Όταν βρεθεί κανείς μέσα στο φως, όλα αποκτούν νόημα, ευθυγραμμίζονται, συνδέονται.


Σοφία Άντζακα


Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

4 σχόλια:

ANAZHTHΣH είπε...

αφυπνιστικό,διαφωτιστικό

πόσος κόσμος εξαρτάται από μια ιατρική κοντόφθαλμη που βασίζεται στις στατιστικές και στη μονομέρεια...

χαιρετώ σε φίλε Βορειοελλαδίτη - με συμπαντική προοπτική ωστόσο...

elita είπε...

Αυτή την φωτεινή δύναμη χρησιμοποιούσε ο Ασκληπιός και ανέστησε νεκρούς όπως αναφέρει ο Ευριπίδης, στο βιβλίο του Άλκηστη, ξεσηκώνοντας την οργή του Δία οποίος του την στέρησε και τον τιμώρησε να γίνει ένας απλός βοσκός στην Αργολίδα.
Όλα τα θαύματα έχουν αυτή την θεϊκή θεραπευτική ενέργεια

delta είπε...

@ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Καλησπέρα καλή μου Όλυ. Ευτυχώς βλέπουμε πως ο σύγχρονος άνθρωπος όλο και περισσότερο αντιλαμβάνεται της αξία της ολιστικής αντιμετώπισης της κάθε ασθένειας.
Να είσαι καλά

delta είπε...

@ Ελίτα

Πραγματικά το πιστεύω αυτό Ελίτα μου. Μήπως η υπέρβαση του εγωκεντρισμού και η αγάπη μας βοηθούν να συνδεθούμε μ’ αυτή τη δύναμη;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...