Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των chemtrails - αεροψεκασμων ( ψυχοτροπικες, χημικες ενεργειες ), ποιοί τα αποφασίζουν, ποιοί τα εκτελούν και πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτά; / Ανωτερη επικοινωνια.


Απάντηση:

Τα chemtrails, που είναι οι λωρίδες και οι σχεδιασμοί χημικών αερίων, μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, αποτελούν έναν τρόπο να περάσουν ψυχοτροπικές ενέργειες, χημικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν ψυχοτροπικά μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Το πρώτο είναι ότι μειώνεται η διανοητική εγρήγορση των ατόμων.

Το δεύτερο είναι ότι μειώνει την ικανότητα του ενεργειακού όντος να εισπράττει και να ζει με αίσθημα ικανοποίησης.

Το τρίτο είναι ότι μπλοκάρουν τις ροές του καναλιού της διαίσθησης, στο τρίτο σας μάτι.

Το τέταρτο είναι ότι περνάνε στοιχεία μέσα στην βιολογία, (στο φυσικό σώμα), τα οποία σε συγκεκριμένες βιολογίες, [οργανισμούς] που έχουν μειωμένο πρανικό φορτίο, δηλαδή που δεν έχουν επαρκές πεδίο ζωτικής ενέργειας, προκαλούν ασθένειες.

Αυτοί που το κάνουν έχουν κρίνει ότι είναι σκόπιμο να αυξηθεί ο αριθμός των ασθενειών, διότι αυτό αυξάνει τις αντιστοιχίες και τις αναλογίες υπέρ των συχνοτήτων πόνου και αδιεξόδου και κατά των συχνοτήτων της χαράς. Επομένως κάθε καινούργιος άρρωστος στην πραγματικότητα είναι άλλη μία πρόσθετη μονάδα παραγωγής ενέργειας πόνου, γιατί κάθε άρρωστος στην Γη στην πραγματικότητα δεν παράγει μόνο ο ίδιος πόνο, αλλά όλοι όσοι είναι κοντά του και γύρω του, που επηρεάζονται και έτσι δυσανάλογα βαραίνει η ζυγαριά προς την μεριά των συχνοτήτων του φόβου, του πόνου και του αδιεξόδου.

Οι αρρώστιες λοιπόν, είναι ένας μηχανισμός χειραγώγησης των αναλογιών της ενέργειας. Και έχει κριθεί σκόπιμο από αυτούς οι οποίοι το κάνουν, με έξυπνο τρόπο να μπορεί η ζυγαριά να κρατιέται στην ενεργειακή δυσαναλογία που τους εξυπηρετεί. Η τεχνολογία για τους χημικούς ψεκασμούς δεν είναι κάτι καινούργιο. Τέτοιοι ψεκασμοί (θα τους πούμε ψυχοτροπικούς γιατί επιδρούν σε όλα τα πεδία) ξεκίνησαν [να εφαρμόζονται] το 1963. Απλώς τότε ο νους σας ήταν πολύ πιο αφελής για να αντιλαμβάνεται ότι οι συννεφώδεις λωρίδες που έβλεπε στον ουρανό δεν ήταν φυσικές. Απλώς τότε η συνειδητότητα ήταν σε πολύ μικρότερη ικανότητα αναγνώρισης, αντίληψης και γνώσης.

Ήδη λοιπόν, αυτό που γινόταν από το 1962 λειτουργούσε ως επιβραδυντής για τις ταχύτητες που αναπτύσσονται. Αλλά όπως πιθανότατα πλέον μπορείτε να κατανοήσετε, αυτό έγινε δεκτό γιατί αποτελούσε μέρος του γενικοτερου δυναμικού σχεδίου.


Αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από τους Ανουνάκι. Την τεχνολογία την έχουν δώσει οι Ανουνάκι, και παρ’ ότι δεν εξυπηρετούνται μόνο τα δικά τους συμφέροντα, εν τούτοις αυτοί είναι οι κύριοι λειτουργοί του συστήματος. Δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν την τεχνική γνώση των ποσοστώσεων των συστατικών και των αερίων ώστε να έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω στην συνειδητότητα και την βιολογία.

Και άλλοι πολιτισμοί έχουν αναθέσει στους Αννουνάκι και τους έχουν εμπιστευθεί να εκτελέσουν εκείνοι αυτό το μέρος του σχεδίου που αφορά την επιβράδυνση και την [παρ]εμπόδιση της αύξησης της επίγνωσης μέσα σε κάθε άνθρωπο, δηλαδή της απελευθέρωσης του κάθε ανθρώπινου όντος.


Τι μπορείτε να κάνετε;

Πρώτον,
μπορείτε να είστε συνειδητοί για το τι συμβαίνει.

Δεύτερον,
μπορείτε να αναπτύξετε την επίγνωση ότι, για να το έχετε επιτρέψει από ένα ανώτερο επίπεδο, από τον αστρικό σας νου, πάει να πει ότι μπορείτε να το αλλάξετε ή αν αυτό σας ακούγεται πάρα πολύ (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτό) ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με τέτοιο τρόπο μέσα στην συνειδητότητά σας, που να μην κάνετε δεκτή την επίδραση του πεδίου αυτού μέσα στην ενεργειακή σας ανατομία.

Και θα εκπλαγείτε διότι θα ανακαλύψετε πως το τι περνά μέσα στην ενεργειακή ανατομία είναι καθαρά δικός σας λογαριασμός, ακόμα κι αν αυτό είναι χημικό αέριο. Εάν εσείς δεν επιτρέψετε το χημικό αέριο να περνά μέσα σας, το χημικό αέριο θα σας προσπεράσει και θα κινηθεί σαν να υπάρχει ένας ελαφρύς τοίχος γύρω σας και θα συνεχίσει την πορεία του. Ένας λοιπόν, απλός τρόπος να μην επιβαρυνθείτε είναι να μην επιτρέψετε την εισροή αυτών των στοιχείων μέσα σε σας.

Ο δεύτερος τρόπος, είναι να αλλάξετε αυτό το ίδιο το αέριο. Αυτό χρειάζεται την σύμπραξη και την ενεργειακή συλλειτουργία, όχι ταυτόχρονα, αλλά την ενεργειακή συλλειτουργία αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι εκφράζουν αυτή την δημιουργική πρόθεση για το σύνολο. Δηλαδή χρειάζονται αρκετά άτομα, τα οποία αρνούνται όχι μόνο την επίδραση στο πεδίο τους, αλλά την ικανότητα των χημικών αερίων να επιδρούν συνολικά πάνω στο επίπεδο της Γης.

Υπήρχε μία ταινία, στην οποία συνέβαινε ακριβώς αυτό, αλλά ίσως ακόμα δεν έχετε αναπτύξει την ευκολία να τα συσχετίζετε. Ήταν η ταινία όπου η Tinkerbell πέθαινε γιατί ο κόσμος την ξέχναγε. Εάν τους ξεχάσετε, με τον δικό σας τρόπο, εάν αρνηθείτε αυτή την λειτουργία στα χημικά αέρια, αυτά τα χημικά αέρια θα πάψουν να έχουν αυτή την λειτουργία. Ξεχάστε τους και θα πάψουν να υπάρχουν. Δηλαδή, πάψτε να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα των χημικών αερίων και θα πάψει να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από ένα άτομο. Νομίζουμε ότι αυτό και εσείς οι ίδιοι το αντιλαμβάνεσθε:

Ότι αυτό είναι μία στάση και θέση διαφόρων ατόμων, που δημιουργώντας επαρκή ενέργεια, αυτά [τα χημικά αέρια] απενεργοποιούνται. Και μπορεί να ψεκάζουν και να ψεκάζουν και να μην γίνεται τίποτα.Πηγες για περαιτερω μελετη:

http://www.kryon.gr/timemasters.htm
 
http://ianisdo.blogspot.com/2010/05/chemtrails.html
 

Δειτε και εδώ στον Τοξοτη.  
  
Επισης, την συνεντευξη του Νίκου Κατσαρού  σχετικα με τους αεροψεκασμους: 
 ( http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/10/blog-post.html) 
 
 
 
Σημειωση.

Την Κυριακή 10 10 2010 στις 10μμ., με πρωτοβουλια του Τοξοτη, ξεκινα τη δραση της η ομαδα "Μπλέ Ουρανοί".
Συντονισμος και πληροφοριες στο: vickychrysou@yahoo.gr

 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 σχόλια:

Sissi Soko είπε...

Συγνώμη αλλά αυτό είναι υδρατμός από υπερηχυτικά αεροπλάνα. Ή κάνω λάθος;

delta είπε...

Δηλαδή Γιάννη υπονοείς ότι υπάρχουν άλλες οντότητες που «θρέφονται» από την παραγωγή ενέργειας πόνου και φόβου;

Margo είπε...

Ποιοι είναι οι Ανουνάκι;
Όσοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξή των αερίων ή όσοι δεν πιστεύουν σε αυτά δεν επηρεάζονται το ίδιο;

IANIS είπε...

@Delta

Σαφως και υπαρχουν οντοτητες αλλων διαστασεων ,τα λεγομενα ερπετοειδη, που τρεφονται από τις χαμηλοτερες δονησεις των ανθρωπινων συναισθηματων.

Οσο πιο πολύ μπορουν να χειραγωγηθουν οι ανθρωποι να αισθανονται φοβο και να παραγουν αντιστοιχη ενεργεια, τοσο περισσοτερο εφοδιασμος τροφης παρεχεται σ’αυτά τα ενεργειακα βαμπιρ.

IANIS είπε...

@Μargo

Φυσικα και επηρεαζονται το ιδιο, απλα είναι άλλο να εχεις επιγνωση για κατι και να το αγνοεις συνειδητα και άλλο να εισαι σε…αφασια.

Οσο για τους Ανουνακι (το όνομά τους σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη)…μεγαλη ιστορια, αλλα ιστορια όχι μυθολογια!, μια και οι μυθολογίες των λαών είναι η αποκρυφη ιστορία του κόσμου.

Πολύ συντομα, η φυλη τους (ερπετοειδείς), αποικησε στον πλανητη μας πριν πολλα πολλα χρονια και εγινε γνωστη όταν αποκρυπτογραφηθηκε η σφηνοειδης γραφη σε πινακιδες των Σουμεριων.

Στοχος τους η χειραγωγηση μας, κατι που συνεχιζεται μεχρι σημερα με τις διαφορες μορφες εξουσιας.

Η πιο πετυχημένη τεχνική ελέγχου και χειραγωγησης που χρησιμοποιουν είναι η ενεργοποιηση τμηματος του εγκεφαλου μας που εχει σχεση με τον φοβο, την ενοχη, την επιθετικοτητα κτλ.

Και αυτή είναι η φυλακη της ανθρωπινης συνειδησης που φυσικα οντας εγκλωβισμενη σ’αυτό το συστημα πεποιθησεων αδυνατει να συνδεθει με τις ανωτερες διαστασεις της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...