Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου 2012

Του Ιωάννη Αυγουστάτου

Ο λαός θέλει παρέλαση χωρίς πολιτικούς και οι πολιτικοί οργανώνουν παρέλαση χωρίς λαό!..



Σιδηρόφρακτες παρελάσεις χωρίς λαό αλλά μόνο με επίλεκτους προσκεκλημένους που θα επιδεικνύουν ειδική ταυτότητα για να πλησιάσουν τον κυρίως χώρο της παρέλασης, όπου θα ευρίσκονται όσοι από τους «επίσημους επικηρυγμένους» τολμήσουν να εμφανιστούν.




Ανοιχτή επιστολή στους «επίσημους επικηρυγμένους» :

"Οι αγωνιστές του 1821 δημιούργησαν το νεοελληνικό κράτος με το μεγαλείο του αγώνα και με το σύνθημα: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ». Εσείς διαλύετε το δημιούργημά τους με την ευτελή πραχτική της υποταγής και προφανώς χωρίς σύνθημα.


Οι αγωνιστές του 1821 αψήφησαν την ισχυρή δύναμη των τότε αγάδων και τους έδιωξαν. Εσείς σκύψατε τον αυχένα στους σημερινούς και φέρνετε νέους..


Οι αγωνιστές του 1821 στηρίζονταν στον ελληνικό λαό (στους ξεβράκωτους) και στους ευρωπαίους φιλέλληνες εναντίον των αγάδων. Εσείς είστε με τους σύγχρονους αγάδες εναντίον των σύγχρονων «ξεβράκωτων» (ελληνικού λαού) και των ευρωπαίων νέων φιλελλήνων.




Οι αγωνιστές του 1821 συνέταξαν το πιο δημοκρατικό Σύνταγμα του τότε κόσμου. Εσείς καταλύετε το σημερινό και ετοιμάζεστε να το κάμετε αντιδραστικό, κατ’ εντολή των σύγχρονων αγάδων αφεντικών σας (δανειστών).


Οι αγωνιστές του 1821 έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Εσείς δεν θέλετε να δώσετε ούτε ένα κόκκο από τα προνόμιά σας, ούτε την ασυλία σας, ούτε τα λεφτά που βγάλατε στην Ελβετία.


Οι αγωνιστές του 1821 είχαν ανάστημα. Εσείς δεν έχετε! Είστε κιοτήδες.

Δεν έχετε επομένως το δικαίωμα να μολύνετε με την παρουσία σας επάνω στις εξέδρες τις ιερές υποθήκες και τις θυσίες χιλιάδων Ελλήνων.




Οι σημερινοί αγωνιστές είναι πάλι «ξεβράκωτοι». Φροντίσατε εσείς μαζί με τους σύγχρονους αγάδες γι’ αυτό. Άφραγκοι – τρόφιμοι συσσιτίων, άστεγοι, άνεργοι, απασχολήσιμοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι, πενιχρά αμειβόμενοι και υπό απόλυση δημόσιοι υπάλληλοι, χρεοκοπημένοι επιχειρηματίες, νέοι άνεργοι επιστήμονες, πένητες συνταξιούχοι κλπ. Δεν κρατούν καριοφίλια. Δεν είναι «τραμπούκοι». Δεν φορούν κουκούλες. Δεν είναι προβοκάτορες. Δεν κρύβονται. Δεν ντρέπονται. Έχουν μόνο το ανάστημά τους. Δεν κινδυνεύει καμιά παρέλαση απ’ αυτούς. Οι Πολίτες κατά του Χρέους φιλοδοξούν να είναι τμήμα των σημερινών αγωνιστών. Αγωνίζονται πάντα ειρηνικά, δημοκρατικά, ψύχραιμα.


Οι σημερινοί αγωνιστές δεν έχουν απέναντί τους αγάδες. Εσάς έχουν. Εσείς ντρέπεστε! Εσείς κρύβεστε! Προσπαθείτε να οχυρωθείτε πίσω από τις αστυνομικές ασπίδες, για να οικειοποιηθείτε τη δόξα των αγωνιστών του ’21. Όχι κύριοι! Η δόξα αυτή ανήκει στους ξεβράκωτους. Αν δικαιούσασταν έστω κι έναν κόκκο απ’ αυτήν, δεν θα είχατε την ανάγκη των αστυνομικών ασπίδων. Θα σας προφύλασσε η εκτίμηση του λαού.




Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...