Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Εσωτερική Αναβάθμιση




Άνθρωποι με ενεργοποιημένο δυναμικό συνεχίζουν να γεννιούνται σε αυτό το σκοτεινό σύστημα. Αν ταιριάζουν σε προηγούμενα μοντέλα φωτισμένων, θα γίνουν αποδεκτοί. Ο Χριστός δεν είχε γίνει τότε αποδεκτός από το σύστημα γιατί ήταν διαφορετικός.  Αν γεννιόταν τώρα κάποιος που να μοιάζει με τον Χριστό, θα γινόταν περισσότερο αποδεκτός, γιατί το σύστημα της ανθρώπινης αντίληψης για το τι είναι θεϊκό θα τον αναγνώριζε. Μέσα στο σύστημα των Ινδών για το τι είναι θεϊκό αναγνωρίζεται ένας γκουρού. Αν μια γυναίκα εμφανιζόταν μπροστά τους μιλώντας τους για τον Θεό, δεν θα την έβλεπαν καν. Οι Ινδοί κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να έχουν ντάρσαν με τον γκουρού τους. Αν δίπλα στο σπίτι τους ζούσε αυτή η γυναίκα και ήταν φωτισμένη, θα περνούσαν από δίπλα της και δεν θα την αναγνώριζαν. Είναι διαφορετική από το σύστημα και οι άνθρωποι δεν μπορούν να την δουν. Οι άνθρωποι είναι δέσμιοι των συστημάτων αλήθειας σε τέτοιο βαθμό, που γίνονται επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους.



Αν πεις σε έναν χριστιανό ότι μπορεί να πάρει πληροφορίες από το σύμπαν κάνοντας διαλογισμό θα γελάσει. Αν πεις σε έναν υλιστή ότι μπορεί να πάρει πληροφορίες από το σύμπαν κάνοντας διαλογισμό σίγουρα θα γελάσει.  Αυτή είναι μια πληροφορία που δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα. Το κομπιούτερ της ύπαρξής τους είναι περιορισμένο και χρειάζεται αναβάθμιση. Τα δεδομένα του είναι φτωχά και ψευδή, και χρειάζεται αναβάθμιση για να χωρέσει περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα. Η αναβάθμιση δεν είναι τίποτα άλλο από την ενεργοποίηση του κατεστραμμένου τους DNA που θα τους ενώσει κατευθείαν με την Ύπαρξη ∙  με αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουν Θεό. Τότε και μόνο τότε θα αναγνωρίσουν την αλήθεια η οποία είναι μία και μοναδική και η οποία θέλει και δε θέλει να λέγεται με το όνομα του Δία, σύμφωνα με τον Ηράκλειτο. Αντί για το όνομα του Δία μπορείτε να βάλετε όποιο σύστημα αναγνώρισης της αλήθειας θέλετε – άγγελοι, δάσκαλοι, οντότητες κ.λπ.



Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που ανήκουν σε όλων των ειδών τα συστήματα. Γνώρισα όμως ελάχιστους που να είναι συνδεδεμένοι με το αυθεντικό σοφό σύστημα μέσα τους.



Ελένη Ιεροδιακόνου 



Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας να δηλω-σω οτι ειναι ενα πολυ ωραιο σκεπτικο αυτο του αρθρου.
Αλλα τοτε που υποτιθετε γεννηθηκε ο χριστος * , δεν ηταν και τοσο χάλια ο κοσμος !!! Ηταν η Ελληνιστικη εποχη που υπηρχαν τρομακτικες εξελιξεις σε ολους τους τομεις !!
ΤΩΡΑ ειμαστε σε σκοτεινα χρονια ή μαλλον τα τελευταια 2000 χρονια περιπου , βρισκομαστε σε εναν πνευματικο μεσαιωνα !!Και επιτελους ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ .
ΟΛΑ τα πνευματικα συστηματα "οδηγουν" στην κορυφη μεσα απο μικρες αληθεις που ξεφυγαν απο τα νυχια των μεσαιωνιστων ! Απαξ και δεις την κορυφη , αντιλαμβανεσαι ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ειναι ολα αυτα !!
Ευχαριστω .
*
καθως δεν υπηρξε τετοιο προσωπο αλλα ειναι αποτελεσμα διπλης ονομασιας που δοθηκε απο τον κωνσταντινο, χεσους και κρισνα, αποτελεσμα της συνοδου της νικαιας, και στηριγμενο απο ενα κατασκευασμενο κειμενο απο τον Ευσέβιο Καισαρείας, ή Ευσέβιος της Καισάρειας, (275-339 μ.Χ.), ο οποίος ονομάζεται και Ευσέβιος ο Παμφίλου και υπήρξε επίσκοπος της Καισάρειας της Παλαιστίνης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...